donderdag 21 augustus 2008

Kempert

Na mijn korte bezoek aan Boekarest, wat een fijne stad overigens, en één dagje rust zijn we gelijk doorgekacheld naar Düsseldorf om een camper te bekijken.
Dat exemplaar beviel zo dat we ´m eigenlijk gelijk mee wilde nemen. Daar bleek toch iets meer papierwinkel aan vast te kleven dat besloten werd er een weekje over heen te laten gaan om alles voor te kunnen bereiden.
Met dank aan het internet en specifiek de Calafornia Coach Nl site, bleek het geen heilloze onderneming met Kafkaïaanse toestanden. Op een tweetal ochtenden in Düsseldorf/Neuss en Den Bosch was het eigenlijk een eitje.
Dus sinds woensdag staat er een kempert voor de deur, een witte Peugeot Expert met mintgroene accenten. Zaterdag was de gehele papierwinkel van de RDW over de post ook afgehandeld en zijn de Nederlandse kentekenplaten gemaakt en erop geschroefd.
De camper is gemaakt door een kleine Duitse camper bouwer: Burow Mobile. Over de Alibi uit 1998 heb ik niet bijster veel kunnen vinden. In ieder geval zijn er volgens mij niet zo heel veel van gemaakt. De gouwe ouwe Google-bepaal-de-relevantie-vuist-regel levert slecht 98 treffers op.
Dan duikt plots de vraag op, waar met deze compacte, mobiele woon- & slaapkeuken naar toe te tuffen? Roemenië viel al snel, na lovende recensies. Zevenburgen lijkt me wel wat... Zo´n 18 uur en 28 minuten rijden.


Grotere kaart weergeven

Geen opmerkingen: